Sterilizatorul Autoclav Euronda E9 Inspection Recorder

Sterilizatorul tip Autoclav este probabil unul dintre cele mai importante piese ale aparaturii existente intr-un cabinet stomatologic. Acest Sterilizator reuseste prin performantele lui sa ucida absolut toti microbii existenti pe orice suprafata. Ucide nu doar microbii ci si virusii precum si prionii (acele proteine ciudate care au declansat "boala vacii nebune"). Inainte de a le introduce in Autoclav instrumentele sunt in prealabil sterilizate la rece (desi normele sanitare nu o cer), apoi sunt spalate, uscate si ambalate in niste pungi speciale inchise ermetic cu un sigilator la cald. Aceste pungi sunt speciale astfel incat pe exteriorul lor au markeri care isi schimba culoarea doar la atingerea temperaturii de sterilizare. Autoclavul detinut de noi are si avantajul ca dupa terminarea ciclului de sterilizare tipareste toti parametrii atinsi in cursul sterilizarii (temperatura, presiune, umiditate, etc) precum si confirmarea ca sterilizarea a fost corecta. De altfel suntem atat de increzatori in calitatea sterilizarii incat tratam problemele dentare ale copiilor si parintilor nostri cu aceleasi truse sterilizate ca si pentru oricare alt pacient.

Aparat de radiologie Planmeca Intra

Atunci cand am decis sa alegem in clinica un aparat de radiologie am optat pentru un aparat performant desi pe piata exista si aparate de radiologie la jumatate de pret. Aparatul de radiologie Planmeca ofera rezultate constante de fiecare data , cu doze de iradiere minime (iradierea in cursul unei radiografii retroalveolare este mai mica decat doza de radiatii pe care o acumulam intr-o zi din atmosfera). Pentru a reduce si mai mult efectele nedorite folosim ultimele inovatii in materie de Sorturi de Protectie din Plumb.

Microscop Dentar SmartOptic

Microscopul dentar se foloseste cu preponderenta in ramurile medicinii unde este nevoie de atentie in ceea ce priveste detaliile. La BeautyDentExpert folosim microscopul atat in cadrul anumitor tratamente de canal, dar si la interventiile chirurgicale de finete si chiar si la lucrarile protetice. Prin magnificare putem observa detalii pe care nu le-am putea observa niciodata cu ochiul liber. Astfel putem indeparta instrumente fracturate de pe canalele dintilor, putem face interventii chirurgicale de finete si putem efectua lucrari dentare protetice estetice pe care le veti confunda chiar si dumneavoastra cu dintii naturali.

Unituri Dentare Premium

Uniturile dentare Planmeca sunt printre cele mai bune unituri dentare din lume. Clinica noastra beneficiaza de doaua unituri dentare Planmeca si un unit Chirana dotate cu monitoare LCD, camere intraorale de inalta rezolutie si instrumente moderne si silentioase.

Apex Finder VDW

Apex Finder-ul este un instrument specializat pentru endodontie - stiinta care ne ajuta sa va oferim tratamente performante pentru canalele dentare. Cu ajutorul acestui instrument putem atinge performante optime in determinarea lungimii canalelor dentare.

Fiziodispenserul NSK

Fiziodispenserul este un intrument special folosit in principal pentru inserarea Implanturilor dentare. Acesta foloseste ser fiziologic steril si este calibrat pentru fiecare implant in parte astfel incat sa obtinem rezultate predictibile de fiecare data cand inseram un implant dentar. Cu siguranta nu este doar "vina" instrumentului insa, implanturile dentare inserate in clinica noastra au o rata de succes de 98 % !!!

Micromotor Sirona

Micromotor Sirona este un instrument folosit in tratamentul endodontic - pentru prepararea canalelor dentare. Acesta foloseste intrumente rotative carora le controleaza viteza de rotatie si puterea (configurabil pentru fiecare tip de instrument) astfel incat riscul fracturarii instrumentelor pe canale este redus la minimum. De altfel tot in acest scop noi respectam cu strictete recomandarile producatorilor si niciodata nu sterilizam un instrument de mai multe ori decat este recomandat. De exemplu daca producatorul recomanda pentru un instrument maxim 3 sterilizari noi dupa a 3-a folosire aruncam acel instrument. Cu siguranta asta ne creste costurile pentru ca trebuie achizitionat unul nou, insa miile de pacienti tratati cu profesionalism si multumiti de serviciile noastre ne ofera o satisfactie superioara si recomandari pe masura.

BeeFill Pack

BeeFill Pack se foloseste tot in endodontie - stiinta care se ocupa de canalele dintilor. Scopul instrumentului este de a permite inchiderea ermetica a canalelor dentare, deoarece se stie ca pe termen lung acesta este secretul pentru ca dintele sa nu faca infectii pe canal.

Electrocauter

Electrocauterul ajuta la cauterizarea anumitor tesuturi in cadrul unor interventii chirurgicale minore.