Daca ati crezut vreodata ca purtarea unui aparat ortodontic va poate opri sa zambiti asa cum ati visat, noi am gasit solutia perfecta pentru dumneavoastra. Fie ca apelati la Orthocaps sau la aparate ortodontice montate pe interiorul din?ilor, bracket-urile din safir sau la cele din ceramica, veti putea sa obtineti zambetul mult visat.

Ce este Orthocaps

Orthocaps este un aparat dentar invizibil, avand aspectul unui set de gutiere transparente.

Acesta corecteaza progresiv pozitionarea dintilor, zi si noapte, fara durere sau disconfort.

Beneficiile tratamentului Orthocaps

-    aparatul poate fi scos oricand de pe suprafata dintilor, pentru efectuarea periajului sau in timpul meselor, dupa care acesta va fi reintrodus cu usurinta in doar cateva secunde

-    materialul foarte subtire se muleaza perfect pe suprafata dintilor pana la linia gingiei, asigurand confortul maxim al pacientului ?i o adaptare rapid? la vorbire

-    nu contine absolut niciun element din metal, avand astfel calitatea de a fi discret si foarte usor de curatat

-    datorita sistemului TwinAligner, o usoara presiune permite alinierea danturii fara durere, pe parcursul intregii zile. In timpul noptii, aparatul hardCAPS va fi inlocuit de cel softoCAPS pentru o buna continuare a tratamentului in timpul somnului

-    rezultatele tratamentului apar mult mai usor si rapid

Ce sunt bracket-urile?

Bracket-urile sunt mici piese care se lipesc pe dintii pacientului si care permit fixarea unor arcuri sau ligaturi prin intermediul carora se indreapta dintii.

La inceput bracket-urile au fost fabricate din metale inoxidabile, la fel ca si arcurile folosite in ortodontie. In orice caz, foarte multi dintre cei care isi doreau un zambet frumos si cu dintii aliniati refuzau ideea unui zambet "metalic" ratand astfel posibilitatea zambetului la care visau. Din acest motiv ortodontia a cautat metode mai estetice. Astfel au aparut bracket-urile ceramice si una dintre cele mai moderne, bracket-urile din safir. Aceste bracket-uri au culoare asemanatoare cu a dintilor si au efect cameleonic astfel incat nu se pot distinge de la distanta.

Este interesant de stiut ca bracket-urile ceramice sunt "responsabile" pentru zambetul fermecator al starului Hollywoodian Tom Cruise.

Va asteptam la BeautyDentExpert pentru a face cunostinta cu cele mai moderne tehnici ortodontice. Medicul nostru ortodont va va explica care este cea mai buna metoda pentru dumneavoastra sau pentru copilul dumneavoastra. A sosit momentul sa obtineti zambetul mult visat.

Contactati acum BeautyDentExpert la 0723166180 sau 021/6344071 sau apelati la Consultatii Online.