Stomatologia estetica este o arta.

Imbinand stiinta cu arta, stomatologia estetica va poate imbunatati imaginea si va poate reda increderea in propria persoana oferindu-va o viata mai buna pe plan spiritual si profesional.

Iata ce putem face pentru dumneavoastra:

Va putem transforma dintii patati si lipsiti de stralucire intr-un zambet fermecator.
Va putem inlocui obturatiile vechi din amalgam care va pot chiar face rau.
Putem sa remodelam dintii strambi, inegali sau inghesuiti prin fatetare ceramica cu aspect natural .

Sa nu credeti ca procedurile stomatologiei estetice sunt doar pentru sanatate. Frumusetea este pentru marea majoritate motivul pentru care apeleaza la stomatologia cosmetica. Pentru altii insa ea reprezinta o necesitate. Si daca va doriti un zambet mai frumos si daca aveti nevoie sa inlocuiti niste dinti lipsa sau niste obturatii ("plombe") mai vechi , increderea dumneavoastra si zambetul dumneavoastra se vor imbunatati prin intermediul profesionistilor esteticieni de la BeautyDentExpert care vor executa manoperele de cosmetica dentara si stomatologie cosmetica. De altfel nici unul dintre pacientii nostrii nu regreta nici o clipa noua infatisare dupa finalizarea tratamentului. Dumneavoastra, de asemenea puteti beneficia de un zambet mai stralucitor si mai alb pentru a arata celorlalti perfectiunea si starea de bine pe care ati obtinut-o.

In zilele noastre sunt o multime de servicii pe care stomatologia cosmetica le ofera, mult mai multe decat in trecut, iar aceste servicii si proceduri sunt mai sigure si ofera rezultate mai bune si care rezista mault mai mult in timp. Puteti alege albirea dentara fie prin metoda gutierelor pe care le purtati noaptea acasa sau aveti varianta unui tratament de albire in cabinet. Cea mai populara metoda este albirea in cabinet pentru rezultate imediate urmata de tratamentul de albire la domiciliu pentru un zambet stralucitor cat mai indelungat. Cat dureaza rezultatele tratamentului de albire depinde foarte mult de cat de bine este intretinuta igiena orala si de cantitatea de cafea, ceai negru pe care o consumati, precum si de fumat. Medicii nostri va vor sfatui sa alegeti cele mai bune metode pentru dumneavoastra.

Multa lume crede ca e nevoie de foarte multe vizite pentru o procedura de stomatologie cosmetica, dar exista unele care pot fi executate intr-o singura sedinta la clinica. Tratamentul de albire in cabinet si obturatiile estetice pot fi executate intr-o singura sedinta. Tratamentele complexe necesita mai multe vizite la clinica, dar cu siguranta, merita. Noul dumneavoastra zambet va fi rasplata pentru timpul investit. Numarul de programari se stabileste in functie de planul de tratament ales impreuna cu dumneavoastra, in functie de amploarea lucrarilor si in functie de disponibilitatea dumneavoastra pentru sedinte mai lungi. Reabilitarea dentara totala va necesita mai multe programari de exemplu decat fatetele integral ceramice (veneers).

Apeland la stomatologia cosmetica va veti bucura pe deplin de rezultatele obtinute. O infatisare mai agreabila va va face mai increzatori in fortele proprii. Studiile efectuate pe pacienti care au apelat la stomatologia cosmetica si la beneficiile ei, arata ca acesti oameni sunt mult mai increzatori si mai eficienti in relatiile profesionale cu cei din jur. Practic, noul dumneavoastra zambet va poate aduce promovarea pe plan profesional.

Sunati-ne acum si vom fi incantati sa va oferim o programare si o consultatie referitoare la stomatologia cosmetica. Ne puteti contacta la 0723166180 sau 021/6344071 sau va puteti programa online.