Foarte multi pacienti suna la BeautyDentExpert si ne intreaba daca facem proteze dentare. Este foarte adevarat ca facem proteze dentare de cea mai buna calitate, insa, intotdeauna le aducem la cunostita acestor pacienti ca exista o metoda mult mai buna, mai functionala si mai confortabila.

Aceasta poate fi puntea totala pe implante sau daca nu o proteza totala stabilizata pe implante.

In trecut se apela la o proteza dentara totala atunci cand nu mai exista nici un dinte pe arcada dentara. Astazi, prin beneficiul adus de implantele dentare se poate confectiona o lucrare fixa (punte totala pe implante) care sa nu mai necesite indepartarea ei periodica. Putem afirma cu tarie ca pacientii care au apelat la BeautyDentExpert in vederea confectionarii unor punti totale pe implante , in locul protezei vechi, ne-au adus cea mai mare multumire sufleteasca. Si asta deoarece bucuria de pe chipul lor ne ofera noua medicilor satisfactia si implinirea de care avem nevoie pentru a ne continua misiunea de a face oamenii mai frumosi si mai fericiti. 

In concluzie, trebuie sa stiti ca, daca purtati o proteza totala care va jeneaza, care va pune in situatii sociale dificile si cu care va este greu sa mancati, puteti avea sansa unui restaurari integral fixe care poate sa dureze o viata. Aceasta este puntea totala pe implant.

Din pacate, nu toata lumea poate beneficia de restaurari fixe pe implante. Restaurarile fixe pe implante necesita un suport osos satisfacator si o stare de sanatate buna. De asemenea si din punct de vedere financiar sunt mai solicitante deoarece necesita inserarea unui numar mai mare de implante.

Atunci cand una din conditiile de mai sus nu poate fi indeplinita se poate apela cu succes la proteza stabilizata pe implante. Ea reprezinta o solutie de succes atat la pacientii care au mai purtat proteze obisnuite inainte cat si la cei care necesita pentru prima data o proteza dentara. In cazul primilor aceasta solutie de tratament ofera un confort sporit deoarece proteza este mult mai "fixa", nu mai jeneaza, ofera un confort masticator sporit si nu mai cade.

In cazul pacientilor care sunt nevoiti sa poarte pentru prima data in viata o proteza si la care nu se poate apela din motive diverse la restaurari fixe pe implante, protezele pe implante sunt cea mai buna solutie deoarece acestea sunt mult mai mici si deci mai confortabile si prin calitatile lor sunt mult mai apropiate de lucrarile fixe.

Proteza pe implante implica inserarea unui numar redus de implante dentare (2 - 4 implante). Dupa perioada de osteointegrare (3 - 6 luni) se monteaza pe implante, in locul bonturilor protetice niste sisteme speciale sub forma de capse sau bare solidarizate pe implante care vor asigura sprijinul si mentinerea viitoarei proteze.

Acesta sisteme speciale de mentinere a protezei ofera un confort net superior fata de o proteza dentara totala clasica deoarece ele sunt mult mai stabile, nu mai provoaca leziuni gingiei si ofera un confort masticator crescut (veti putea sa mancati o categorie mult mai larga de alimente). Prin toate aceste calitati veti redobandi nu doar zambetul ci si increderea astfel incat va promitem o viata mai buna.

La BeautyDentExpert specialistii nostrii se ocupa atat de inserarea implanturilor dentare cat si de confectionarea acestor proteze speciale. Numai la noi aveti garantia scrisa atat a calitatii materialelor cat si a manoperelor executate in scopul confectionarii protezelor pe implante.

Pentru mai multe informatii depre protezele pe implante, eventuale intrebari sau nelamuriri sau pentru programari si consultatii sunati la 0723166180 sau 021/6344071 sau puteti apela la Consultatii Online.