O punte pe implante este aproape identica cu o punte dentara cu precizarea ca aceasta lucrare protetica va fi agregata pe implante inserate anterior. In cele mai multe cazuri cand se foloseste o punte pe implante, este nevoie de inserarea unui implant pentru fiecare dinte care lipseste. Ulterior coroanele se solidarizeaza una de cealalata pentru a forma o singura piesa protetica cu rezistenta sporita.

Cand se foloseste puntea pe implante?

Se foloseste o punte sustinuta pe implante atunci cand lipsesc mai multi dinti. Daca exista suficient os se poate renunta la regula "un implant pentru fiecare dinte care lipseste" si se poate executa o punte de mai multi dinti sustinuta pe mai putine implante.

De asemenea o punte pe implante se foloseste atunci cand exista posibilitatea sa fortati prea mult implantele individuale (de exemplu frecatul dintilor - bruxismul sau implante inserate in os mai slab calitativ sau cantitativ). In aceste cazuri preferam solidarizarea fiecarei coroane care se executa pe implant cu cea de langa ea, lucrarea finala numindu-se punte pe implante. O punte pe implante reduce fortele care apasa asupra fiecarui implant individual si le distribuie prin intermediul puntii tuturor implantelor care o sustin.

Puntea totala pe implante (imaginea de mai sus) este tipul de lucrare prin care se poate sa renuntati la proteza veche si sa obtineti o lucrare fixa !

Imaginati-va cum ar fi ca peste cateva luni sa scapati de proteza mobila care v-a creat atatea probleme si sa traiti viata decenta la care ati visat. Specialisistii implantologi de la BeautyDentExpert condusi de Dr. Leustean Gabriel va vor ajuta in obtinerea unor lucrari rezistente si de calitate oferindu-va o viata mai frumoasa si totodata zambetul mult visat.

Pentru mai multe informatii depre puntea pe implante, implantele dentare, eventuale intrebari sau nelamuriri sau pentru programari si consultatii sunati la 0723166180 sau 021/6344071 sau programati-va online acum.