La BeautyDentExpert implante de cea mai buna calitate (Implantium, MIS, Ankylos, Nobel Biocare) vor fi inserate chirurgical de catre medici chirurgi renumiti cu pregatire exclusiva in domeniul implantologiei orale. Dr. Leustean se ocupa la BeautyDentExpert atat de inserarea diverselor categorii de implanturi dentare cat si de finalizarea lucrarilor protetice pe implanturi.

Acest lucru va ofera garantia unor lucrari de calitate si cu rezultate durabile in timp. Va asteptam la BeautyDentExpert pentru a va convinge de profesionalismul specialistilor nostri.

Plasarea implantului se face in faza chirurgicala a tratamentului prin implante. Aceasta constituie Faza I a tratamentului prin implante.

O sa ma doara aplicarea implantului ?

Aplicarea unui implant este unul dintre cele mai usoare proceduri chirurgicale. Chiar daca lucrurile par complicate, paceintii care au beneficiat de tratamentul prin implante afirma ca aplicarea implantelor este mai simpla chiar decat o extractie usoara. La BeautyDentExpert ne vom asigura, prin folosirea unor anestezice de calitate, ca nu veti simti nici un fel de durere in timpul inserarii implanturilor.

Pentru pacientii carora au pierdut unul sau mai multi dinti (fie prin accidente, fie au necesitat extractie), plasarea unui implant reprezinta primul pas spre o viata mai buna atat din punct de vedere medical cat si social.

Deoarece aplicarea implantului este un procedeu chirurgical foarte avansat din punct de vedere medical, se va avea foarte mare grija inca de la inceput. La BeautyDentExpert se va incepe tratamentul prin executarea unor radiografii sau chiar a unei tomografii computerizate a maxilarului care necesita tratament prin implante. Toate acestea pentru a ne permite sa determinam cu foarte mare exactitate nivelul osului disponibil pentru a putea insera implantul. De asemenea se va examina si stabili pozitia inserarii implantului si tipul de implant necesar. In cazurile in care nu exista os suficient se poate adauga si os artificial pentru a obtine suficient suport pentru implant.

Implantul in sine este un "surub" cu o forma speciala fabricat dintr-un aliaj special de Titan care este necoroziv si biocompatibil fiind repede acceptat de catre os ca un substituient al unei radacini artificiale. Aceasta noua radacina artificiala va constitui suportul pentru restaurarea care va urma (Faza a II- a a tratamentului prin implante).

Pentru inserarea implantului se practica o anestezie locala si se asteapta cateva minute pana se obtine anestezierea completa a gingiei si a osului. Se practica apoi o incizie si se aplica implantul in os. Procedura se executa cu instrumentar chirurgical specializat (fizodispenser NSK) in conditii de maxima sterilitate. Intreaga procedura dureaza efectiv 20 - 30 de minute pentru un implant (cam tot atat dureaza si pregatirile preoperatorii).

In anumite cazuri dupa amplasarea implantului se poate plasa si o coroana provizorie peste acesta.

Dupa aceasta etapa veti primi o serie de indicatii postoperatorii precum si o reteta cu medicamente care sa va asigure un confort postoperator maxim. Este foarte important sa respectati indicatiile postoperatorii si de igiena care va vor fi oferite atat verbal cat si in scris de catre specialistii de la BeautyDentExpert pentru a evita eventualele complicatii.

Vindecarea gingiei survine in cateva zile insa implantul poate fi folosit pentru ancorarea coroanei dentare de-abia dupa o perioda de 3- 6 luni, timp in care osul creste in jurul implantului si il stabilizeaza (osteointegrare). In toata aceasta perioada veti fi supravegheat de medicii nostrii astfel incat sa ne asiguram ca lucrurile decurg perfect pentru dumneavoastra.

Dupa faza de osteointegrare implantul se simte ca si radacina unui dinte natural deci nu veti fi practic constient de existenta acetuia.

Dupa faza de vindecare se trece la faza protetica (Faza a II-a). Aceasta consta in aplicarea pe implant a bontului protetic si ulterior a coroanei dentare. Rezultatul dupa aceasta etapa va fi pentru dumneavoastra un nou dinte care va permite sa fie folosit la fel ca un dinte natural. Mai precis va permite sa mancati orice aliment si nu va putea fi deosebit de un dinte natural.

Urmatoarea imagine va prezinta implantele dentare comparativ cu radacinile dintilor naturali:

Desi scopul nostru este sa oferim tratament prin implante fiecarui pacient care are nevoie de inlocuirea unui dinte lipsa, exista un numar redus de cazuri in care pierderea osoasa este prea mare pentru a permite aplicarea unor implante pentru fiecare dinte care lipseste. In acest caz se recurge la puntile pe implante sau la protezele stabilizate pe implante. Fiecare caz este unic si puternic individualizat insa nici un pacient care apeleaza la noi nu pleaca din clinica nemultumit. Nimeni din cei care apeleaza la BeautyDentExpert nu trebuie sa traiasca cu dinti lipsa sau cu proteze clasice care limiteaza alimentatia normala, pot produce dureri si va pun in situatii sociale dezagreabile.

Pentru mai multe informatii depre implantele dentare, eventuale intrebari sau nelamuriri sau pentru programari si consultatii sunati la 0723166180 sau 021/6344071 sau puteti apela la Consultatii Online.