Lumea spune sa nu-mi pun implante pentru ca nu o sa tina. Este adevarat?

Nimic mai fals. De altfel suntem aproape siguri ca cei care faca asemenea afirmatii nu au avut niciodata un implant dentar si propabil ca nici macar nu stiu ce este acela.

Este in schimb adevarat ca inainte de inserarea unui implant dentar se iau toate masurile pentru ca acesta sa reziste pe termen lung. In acest scop ne vom asigura ca starea dumneavoastra de sanatate este buna, ca nu aveti boli cronice (cancer, diabet de gradul I, TBC ) si de-abia ulterior se va trece la inserarea implantelor. De asemenea niciodata nu vom alege mai putine implante decat este nevoie pentru ca, lucrarea care se executa peste implante, sa reziste o perioada cat mai lunga de timp.

In cazul coroanelor si puntilor dentare se considera ca acestea reprezinta un succes daca au o durata mai mare de cinci ani de zile. Insa aceasta statistica este orientativa si noi cunoastem pacienti care au punti dentare de peste douazeci de ani in perfecta stare de functionare. Succesul pe termen lung depinde insa in cea mai mare masura de constiinciozitatea pecientului care trebuie sa mentina o igiena impecabila si se prezinta la medic cel putin odata pe an la control.

In cazul implantelor dentare durata de viata poate fi si mai mare deoarece implantele dentare nu se cariaza si nu se imbolnavesc de boala parodontala. Personal am consultat in clinica atat pacienti care aveau implante de peste zece ani fara nici o simptomatologie cat si pacienti care dupa opt ani de zile au dorit schimbarea lucrarilor de pe implante, reusind acest lucru fara sa intervenim absolut deloc asupra implantelor care aratau perfect.

Va asiguram ca toti pacientii care s-au tratat la BeautyDentExpert prin implante sunt perfect multumiti atat de tehnica inserarii acestora care a decurs fara probleme cat si de restaurarile finale cu care se simt excelent.

De altfel va asteptam la BeautyDentExpert sa va convingeti de profesionalismul nostru. Sunati acum pentru o programare la 0723166180 sau 021/6344071 sau programati-va online.