Anul 2010 aduce pentru pacientii nostri beneficii si bucurii.

Cu noile carduri de fidelitate emise de BeautyDentExpert beneficiati de servicii reduse cu pana la 10 % fata de preturile de lista in functie de serviciile deja achitate in cadrul clinicii.

Noutatea consta in faptul ca aceste carduri sunt carduri de familie, astfel incat, toate rudele de gradul I ale detinatorului pot beneficia de aceleasi servicii de calitate la preturi mai mici.

BeautyDentExpert a emis trei tipuri de carduri pentru pacienti:

Cardul Silver - se inmaneaza pacientilor care ating un plafon de servicii achitate echivalent cu 500 EUR. Acest card garanteaza reduceri de 5 % pentru toate serviciile oferite de clinica.

Cardul Gold - se inmaneaza pacientulor care ating un plafon de servicii achitate echivalent cu 1000 EUR. Acest card garanteza reduceri de 7 % pentru toate serviciile oferite de clinica.

Cardul Platinum - se inmaneaza pacientilor care ating un plafon de servicii achitate echivalent cu 2000 EUR. Acest card garanteza reduceri de 10 % pentru toate serviciile oferite de clinica.

Reducerile oferite pe baza cardului de fidelitate nu se pot cumula cu alte reduceri sau promotii existente la momentul efectuarii manoperei. Daca discountul oferit de promotie este mai mare decat cel oferit detinatorului cardului atunci se aplica discountul din promotie.

Va multumim ca sunteti pacientii nostrii si suntem mandrii ca va putem oferi serviciile pe care le meritati.