Cine suntem

Dr. Leustean Gabriel si echipa lui de specialisti formata din medici chirurgi, ortodonti, specialisti in parodontologie si implantologie, colaboreaza la BeautyDentExpert impreuna cu personalul tehnic format din asistente si receptioniste pentru a face din BeautyDentExpert o locatie unica in care ingrijirea orala devine o placere.

Ca si clinica, functionam sub sigla BeautyDentExpert din 2005. In anul 2007 ne-am hotarat sa oferim pacientilor nostri, servicii de prima clasa la standarde europene. Astfel ne-am decis sa alegem o locatie usor accesibila pentru pacientii nostri dar totusi situata intr-o zona in care pretul imobiliarelor sa nu determine preturile manoperelor noastre. Astfel reusim sa oferim niste servicii premium la preturi exceptionale. 

 

De altfel va asteptam sa va convingeti. Cu siguranta o sa va placa la noi. Veti intalni aici atat pacienti satisfacuti de zambetul lor si care ne viziteaza doar pentru controale de rutina si igienizari periodice cat si pacienti care apreciaza beneficiile tehnologiei si ale pregatirii medicale de la BeautyDentExpert in scopul ameliorarii estetice a zambetului.